SAK ja Tieyhdistys aikaistaisivat liikenneväylähankkeita

SAK:n ja Suomen Tieyhdistyksen mielestä valtion tulisi aikaistaa valtiovarainministeriön ensi vuoden budjettiehdotuksessa mainittuja liikenneväylähankkeita. Molemmat katsovat, että väylähankkeiden avulla olisi mahdollista parantaa suhdannetilannetta. SAK:n mukaan nyt käynnissä olevien suurten rakennushankkeiden päättyminen vapauttaa rakennusalalle voimavaroja, joiden hyödyntäminen esimerkiksi kehäradan rakentamisessa olisi perusteltua.

SAK:n ja Suomen Tieyhdistyksen mielestä valtion tulisi aikaistaa valtiovarainministeriön ensi vuoden budjettiehdotuksessa mainittuja liikenneväylähankkeita. Molemmat katsovat, että väylähankkeiden avulla olisi mahdollista parantaa suhdannetilannetta. SAK:n mukaan nyt käynnissä olevien suurten rakennushankkeiden päättyminen vapauttaa rakennusalalle voimavaroja, joiden hyödyntäminen esimerkiksi kehäradan rakentamisessa olisi perusteltua.

image

Tieyhdistyksen toimitusjohtaja Jaakko Rahjan mukaan erityisesti tiehankkeet ovat talouskehityksen ja elinkeinoelämän kilpailukyvyn kannalta äärimmäisen tärkeitä. Hän sanoo Suomen tarvitsevan kulutusmenojen sijaan kasvua tukevia investointeja.

SAK taas toteaa, että tehdyt veroratkaisut eivät yksin riitä palauttamaan luottamusta talouden kehitykseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SAK ja Tieyhdistys aikaistaisivat liikenneväylähankkeita”

Jätä kommentti