Moskova investoi yli 13 miljardia dollaria tiehankkeisiin

Moskovan viranomaiset suunnittelevat panostavansa yli 13 miljardia dollaria (n. 8,8 miljardia euroa) kaupungin teiden rakentamiseen ja kunnostamiseen seuraavien kolmen vuoden aikana. Investointisuunnitelman mukaan kaupunki rahoittaa tiehankkeita 4,5 miljardilla dollarilla (n. 3,0 miljardia euroa) vuonna 2009 ja 4,3 miljardilla dollarilla (n. 2,9 miljardia euroa) sekä 2010 että 2011. Asiasta kertoi venäläinen uutistoimisto RIA Novosti.

Moskovan viranomaiset suunnittelevat panostavansa yli 13 miljardia dollaria (n. 8,8 miljardia euroa) kaupungin teiden rakentamiseen ja kunnostamiseen seuraavien kolmen vuoden aikana. Investointisuunnitelman mukaan kaupunki rahoittaa tiehankkeita 4,5 miljardilla dollarilla (n. 3,0 miljardia euroa) vuonna 2009 ja 4,3 miljardilla dollarilla (n. 2,9 miljardia euroa) sekä 2010 että 2011. Asiasta kertoi venäläinen uutistoimisto RIA Novosti.

Merkittävä osa rahoituksesta käytetään muun muassa Pyatnitskoen moottoritien ja 1. Mitinsky Proezdin risteyksen ylikulkusiltaan ja uuden moottoritien rakentamiseen välille Veshnyaki-Lyubertsy vuonna 2009. Noin 1,1 miljardia dollaria (n. 0,74 miljardia euroa) käytetään Entuziastovin moottoritien ja Izmaylovskoen moottoritien välisen neljännen kehätien rakentamiseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Moskova investoi yli 13 miljardia dollaria tiehankkeisiin”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat