Kokeile kuukausi maksutta

Arkkitehtitoimisto K2S palkittiin Enter-koulun suunnittelusta

Arkkitehtuuri- ja design -museo The Chigago Athenaeum on palkinnut Sipoossa sijaitsevan Enter-koulun vuoden 2008 International Architecture Award -palkinnolla. Kilpailuun osallistui maailmanlaajuisesti lähes tuhat ehdotusta, joista palkittiin 114 työtä yhteensä 38 maasta. Enter oli ainoa Suomesta palkittu projekti. Enterin ovat suunnitelleet Arkkitehtitoimisto K2S Oy:n Kimmo Lintula, Niko Sirola ja Mikko Summanen

Arkkitehtuuri- ja design -museo The Chigago Athenaeum on palkinnut Sipoossa sijaitsevan Enter-koulun vuoden 2008 International Architecture Award -palkinnolla. Kilpailuun osallistui maailmanlaajuisesti lähes tuhat ehdotusta, joista palkittiin 114 työtä yhteensä 38 maasta. Enter oli ainoa Suomesta palkittu projekti. Enterin ovat suunnitelleet Arkkitehtitoimisto K2S Oy:n Kimmo Lintula, Niko Sirola ja Mikko Summanen

image
Enter-suunnitelma valittiin vuonna 2003 arkkitehdeille järjestetyssä kutsukilpailussa Sipoon lukion ja Keski-Uudenmaan Ammattiopiston (Keudan) yhteisen koulun toteuttamisen pohjaksi. Vuonna 2007 valmistunut rakennus on asetettu ehdolle myös vuoden 2008 Mies van der Rohe Award -palkinnon saajaksi. 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Arkkitehtitoimisto K2S palkittiin Enter-koulun suunnittelusta”

Vastaa