Ramboll ostaa Sigma Konsulttien liiketoiminnan

Ramboll Finland Oy vahvistaa aluetoimintaansa Pohjanmaalla ja Pirkanmaalla ostamalla Sigma Konsultit Oy:n liiketoiminnan. Yhdyskuntasuunnittelun ja kaavoituksen, ympäristösuunnittelun sekä arkkitehtisuunnittelun asiantuntijapalveluita tarjoavan Sigma Konsulttien liikevaihto on noin miljoona euroa, ja yhtiössä työskentelee noin 20 henkilöä. Valtakunnallisesti toimivan yhtiön pääkonttori sijaitsee Kokkolassa ja sivutoimipiste Tampereella.

Ramboll Finland Oy vahvistaa aluetoimintaansa Pohjanmaalla ja Pirkanmaalla ostamalla Sigma Konsultit Oy:n liiketoiminnan. Yhdyskuntasuunnittelun ja kaavoituksen, ympäristösuunnittelun sekä arkkitehtisuunnittelun asiantuntijapalveluita tarjoavan Sigma Konsulttien liikevaihto on noin miljoona euroa, ja yhtiössä työskentelee noin 20 henkilöä. Valtakunnallisesti toimivan yhtiön pääkonttori sijaitsee Kokkolassa ja sivutoimipiste Tampereella.

”Sigman liittyminen Ramboll-konserniin tuo lisää asiantuntijoita perinteisille infran toimialoillemme ja vahvistaa erityisesti kaavoitus- ja ympäristöosaamistamme, joiden kysyntä on ollut voimakkaassa kasvussa kaikkialla Suomessa. Myös talotoimialamme saa täydennystä, kun rakennetekniikkaan ja rakennuttamiseen keskittynyt toimintamme täydentyy arkkitehtisuunnittelulla”, toteaa Ramboll Finlandin toimitusjohtaja Markku Moilanen.

Hänen mukaansa Ramboll pystyy jatkossa tarjoamaan Pohjanmaan alueen asiakkailleen entistä laajempia palvelukokonaisuuksia, kun Sigman Kokkolan toimipiste täydentää Seinäjoen, Oulun ja Jyväskylän aluetoimistoja. Lisäksi Sigman erikoisosaamisalueet, kuten tuulivoima- ja turvetuotantoselvitykset sekä kokonaisvaltainen maakunta- ja yleiskaavoitus kehittävät Rambollin palvelutarjontaa koko Suomen alueella.

”Sigma Konsulttien kannalta kauppa avaa laajat toiminnan kehittämismahdollisuudet sekä ammatillisessa mielessä että projektien haasteellisuuden valossa. Voimme nyt tarjota tilaajillemme resursseja myös sellaisiin suunnittelun osa-alueisiin joihin aikaisemmin emme ole pystyneet täysipainoisesti vastaamaan”, vahvistaa Sigma Konsulttien toimitusjohtaja Jouni Laitinen.

Kansainväliseen Ramboll Groupiin kuuluvan Ramboll Finlandin liikevaihto oli viime vuonna 69,5 miljoonaa euroa. Yhtiön 20 toimipisteessä on henkilökuntaa yhteensä yli 1 100.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ramboll ostaa Sigma Konsulttien liiketoiminnan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat