Kestävä Kivitalo -palkinto Tampereen Charlotalle

Kestävä Kivitalo -yritysryhmä on myöntänyt nimeään kantavan palkinnon tänä vuonna kuuden pienimuotoisen kerrostalon muodostamalle kokonaisuudelle Tampereen Finlaysonin alueella. Palkittu As Oy Tampereen Charlotta on 60 asunnon ja kolmen liiketilan yhtiö, joka valmistui tämän vuoden keväällä. Palkinnon tarkoituksena on edistää hyvää ja kestävää kivirakentamista, jossa on käytetty mahdollisimman pitkälle paikalla rakentamisen menetelmiä.

Kestävä Kivitalo -yritysryhmä on myöntänyt nimeään kantavan palkinnon tänä vuonna kuuden pienimuotoisen kerrostalon muodostamalle kokonaisuudelle Tampereen Finlaysonin alueella. Palkittu As Oy Tampereen Charlotta on 60 asunnon ja kolmen liiketilan yhtiö, joka valmistui tämän vuoden keväällä. Palkinnon tarkoituksena on edistää hyvää ja kestävää kivirakentamista, jossa on käytetty mahdollisimman pitkälle paikalla rakentamisen menetelmiä.

As Oy Tampereen Charlotan rakentamisesta palkittiin arkkitehtisuunnittelusta vastannut KSOY Arkkitehtuuria (arkkitehti, pääsuunnittelija Erkki Karvala, arkkitehti Juha Ryösä, rakennusarkkitehti Timo Virta, rakennusarkkitehti Pasi Kuparinen ja sisustussuunnittelija Jaana Varjolahti), rakennesuunnittelusta A-Insinöörit Oy, rakennuttamisesta Sato-Rakennuttajat Oy ja pääurakoitsijana NCC Rakennus Oy.

”As Oy Tampereen Charlotta on korttelina pieni, mutta hallittu kokonaisuus. Se soveltuu erittäin hyvin vanhaan ja arvokkaaseen ympäristöönsä. Projektin haasteena on ollut sekä visuaalisesti että teknisesti hallittu lopputulos, ja siinä on onnistuttu hyvin”, projektipäällikkö Pentti Lumme Kestävä Kivitalo -yritysryhmästä toteaa.

Tampereen ydinkeskustan Makasiinikorttelissa sijaitsevan As Oy Tampereen Charlotan rakentaminen alkoi syksyllä 2006 pitkien kaava- ja rakennuslupakäsittelyjen jälkeen.

Kestävä Kivitalo -yritysryhmän muodostavat Rudus Oy, Wienerberger, Celsa Steel Service Oy, Tammet, Betonikeskus/Valmisbetoni, Betonikeskus/Muottiryhmä: Peri Suomi Ltd Oy, Doka Finland Oy ja Ramirent Finland Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kestävä Kivitalo -palkinto Tampereen Charlotalle”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat