Skanskan urakoima Rocca al Maren ensimmäinen laajennusosa valmis

Cityconin omistaman kauppakeskus Rocca al Maren ensimmäinen uudisosa on avattu keskiviikkona 1. lokakuuta Tallinnassa. Skanskan urakoima Rocca al Maren uudistus on edennyt alkuperäistä aikataulua nopeammin. Kokonaisuudessaan kolmivaiheisen kehityshankkeen arvioidaan olevan valmis joulukuussa 2009, mikä on noin kolme kuukautta suunniteltua aiemmin. 

Cityconin omistaman kauppakeskus Rocca al Maren ensimmäinen uudisosa on avattu keskiviikkona 1. lokakuuta Tallinnassa. Skanskan urakoima Rocca al Maren uudistus on edennyt alkuperäistä aikataulua nopeammin. Kokonaisuudessaan kolmivaiheisen kehityshankkeen arvioidaan olevan valmis joulukuussa 2009, mikä on noin kolme kuukautta suunniteltua aiemmin. 

Cityconin Baltian toiminnoista vastaavan johtajan Harri Holmströmin mukaan kaikki nyt avattavat liiketilat on vuokrattu, ja kysyntä on säilynyt edelleen hyvänä.

Citycon investoi Rocca al Maren uudistukseen yhteensä noin 68 miljoonaa euroa. Uudistuksella arvioidaan pidennettävän kymmenen vuotta sitten valmistuneen Rocca al Maren elinkaarta. Tallinnan keskustan tuntumassa sijaitseva Rocca al Mare on yksi kaupungin suurimmista kauppakeskuksista ja valmistuttuaan se on myyntipinta-alaltaan Cityconin suurin kauppakeskus. Kaiken kaikkiaan keskukseen tulee 53 500 neliömetriä vuokrattavaa tilaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanskan urakoima Rocca al Maren ensimmäinen laajennusosa valmis”

Vastaa