Teknologiasta Tuotteiksi - säätiö jakaa vuoden 2008 tunnustuspalkintonsa kiinteistöalan seminaarissa Aulangolla marraskuussa. Säätiö palkitsee tunnustuspalkinnoin ja apurahoin yrityksiä ja yksityishenkilöitä, jotka innovaatioillaan toimivat paremman ympäristön puolesta. Vuonna 1994 perustettu säätiö tukee suomalaisten tuoteideoiden ja teknologioiden tuotteistamista ja kansainvälistymistä. 

Teknologiasta Tuotteiksi – säätiön tunnustuspalkinto jaetaan marraskuussa

Teknologiasta Tuotteiksi – säätiö jakaa vuoden 2008 tunnustuspalkintonsa kiinteistöalan seminaarissa Aulangolla marraskuussa. Säätiö palkitsee tunnustuspalkinnoin ja apurahoin yrityksiä ja yksityishenkilöitä, jotka innovaatioillaan toimivat paremman ympäristön puolesta. Vuonna 1994 perustettu säätiö tukee suomalaisten tuoteideoiden ja teknologioiden tuotteistamista ja kansainvälistymistä. 

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Säätiön toiminta-alueena on ympäristö, erityisesti hyvä sisäympäristö. Viime vuonna palkinto myönnettiin Rakennusliike Reposelle energiatehokas MERAREPONEN- kerrostalojärjestelmästä.

Palkinnon luovuttavat Reijo Kangas Tekesistä ja Seppo Laine Finpro:sta. Päätökset palkittavista tahoista tekee säätiön hallitus. Säätiön hallituksessa on edustus Finprosta, Finnverasta, Kauppa- ja teollisuusministeriöstä, Keksintösäätiöstä, SITRA:sta, Tekesiltä, Ympäristöministeriöltä, Iitin kunnasta ja Halton Oy:stä.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Teknologiasta Tuotteiksi – säätiön tunnustuspalkinto jaetaan marraskuussa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi