Kokeile kuukausi maksutta

Harvia sai laajennetut toimitilat käyttöönsä ja uskoo liikevaihdon kasvuun

Harvia Oy:n viime huhtikuussa käynnistynyt toimitilojen lisäsiiven rakennushanke on valmistunut joulukuussa Muuramessa. Kiuasvalmistaja investoi toimitiloihinsa noin 2,5 miljoonaa euroa. Laajennuksessa toimitilojen kerrosala lisääntyi 850 neliömetrillä ja kokonaisala noin 1200 neliömetrillä. Muuramen toimitilojen kokonaisala on laajennuksen jälkeen 31 000 neliömetriä. Lisäksi Harvia on ostanut naapurissaan sijaitsevan Monenan tontin kiinteistöineen. Kaupan myötä yhtiö sai vielä 1200 neliömetriä lisää teollisuustilaa käyttöönsä.

Harvia Oy:n viime huhtikuussa käynnistynyt toimitilojen lisäsiiven rakennushanke on valmistunut joulukuussa Muuramessa. Kiuasvalmistaja investoi toimitiloihinsa noin 2,5 miljoonaa euroa. Laajennuksessa toimitilojen kerrosala lisääntyi 850 neliömetrillä ja kokonaisala noin 1200 neliömetrillä. Muuramen toimitilojen kokonaisala on laajennuksen jälkeen 31 000 neliömetriä. Lisäksi Harvia on ostanut naapurissaan sijaitsevan Monenan tontin kiinteistöineen. Kaupan myötä yhtiö sai vielä 1200 neliömetriä lisää teollisuustilaa käyttöönsä.

Uudet tilat tulevat pääasiassa näyttely- ja koulutustiloiksi palvelemaan Harvian maahantuojia ja jälleenmyyjiä. Koska myös toimistotiloja tarvittiin lisää, niin vanhat näyttelytilat muutettiin toimistokäyttöön.

Naapuritontilta ostetut lisätilat on otettu puulämmitteisten kiukaiden tuotanto- ja varastotilaksi. Tontti- ja kiinteistökaupalla Harvia haluaa varmistaa kiuas- ja saunatehtaan laajennusmahdollisuudet myös tulevaisuudessa.

Harvialla onkin vahva usko tulevaisuuteen markkinoille tuotavien uutuuksien ansiosta. Yhtiö aikoo tuoda markkinoille tänä vuonna useita kiuasmalleja sekä uudistaa ja laajentaa saunasisustusmallistoaan. Harvia uskoo liikevaihtonsa kasvavan yleisestä heikosta taloustilanteesta huolimatta.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Harvia sai laajennetut toimitilat käyttöönsä ja uskoo liikevaihdon kasvuun”

  1. Tällaisia positiivisia uutisia tarvitaa. Niitäkin löytyy kun niin halutaan. Uskokaa tai älkää uskoa parempaan kannattaa nostaa. Ensimmäinen lamsta irti merkki tapahtuu mielessä!

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat