RYM-SHOK sai hallituksen

Rakennetun ympäristön SHOK-yhtiön tänään 25. toukokuuta pidetty ylimääräinen yhtiökokous on valinnut yhtiölle 11-jäsenisen hallituksen. Hallitus kokoontuu kesäkuun alussa päättämään yhtiön varsinaisen toiminnan käynnistämisestä ja valitsee keskuudestaan puheenjohtajan. Kesän aikana yhtiölle valitaan myös toimitusjohtaja ja tutkimusjohtaja ja päätetään keskittymän lopullisesta nimestä.

Rakennetun ympäristön SHOK-yhtiön tänään 25. toukokuuta pidetty ylimääräinen yhtiökokous on valinnut yhtiölle 11-jäsenisen hallituksen. Hallitus kokoontuu kesäkuun alussa päättämään yhtiön varsinaisen toiminnan käynnistämisestä ja valitsee keskuudestaan puheenjohtajan. Kesän aikana yhtiölle valitaan myös toimitusjohtaja ja tutkimusjohtaja ja päätetään keskittymän lopullisesta nimestä.

RYM-SHOK-yhtiön hallitukseen valittiin Senaatti-kiinteistöjen Kaj Hedvall, Helsingin kaupungin Matti-Pekka Rasilainen, YIT Oyj:n Sakari Toikkanen, Lemminkäinen Infra Oy:n Henrik Eklund, Lujatalo-konsernin Mikko Isotalo, Rautaruukki Oyj:n Saku Sipola, Oy Halton Group Ltd:n Mika Halttunen, Pöyry Oyj:n Ari Asikainen, Insinööritoimisto Olof Granlund Oy:n Reijo Hänninen, VTT:n Matti Kokkala sekä Tampereen teknillisen yliopiston Matti Pentti.

”Tutkimusohjelmien valmistelu tiivistyy lähikuukausina. Osakkaiden toivotaan osallistuvan aktiivisesti ohjelmavalmisteluun, jotta ohjelmien sisällöt ja painopisteet vastaavat mahdollisimman hyvin yritysten tarpeita”, toteaa keskittymän käytännön valmistelusta tähän asti vastannut johtaja Jukka Pekkanen Rakennusteollisuus RT:stä.

Tavoitteena on, että ensimmäinen tutkimusohjelma käynnistyy tämän vuoden aikana. Keskittymän puitteissa on tarkoitus toteuttaa 40-50 miljoonan euron tutkimusohjelmat ja -hankkeet vuoteen 2014 mennessä.

Rakennetun ympäristön SHOK-yhtiöllä on tällä hetkellä 49 osakasta. Tulossa on vielä ainakin kolme uutta osakasta, mitä varten ylimääräisessä yhtiökokouksessa päätettiin suunnatusta maksullisesta osakeannista.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “RYM-SHOK sai hallituksen”

  1. Eikö 11 henkilön porukkaan löytynyt tosiaankaan yhtään pätevää naista?!?

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat