Katajanokan hotellihanke ei edennyt kaupunginhallituksessa

Helsingin Katajanokan kiisteltyä hotellihanketta ei käsitelty kaupunginhallituksen kokouksessa maanantaina. Esittelijä, kaupunkisuunnittelu- ja kiinteistötoimen apulaiskaupunginjohtaja Hannu Penttilä (sd.), poisti asian listalta.

Helsingin Katajanokan kiisteltyä hotellihanketta ei käsitelty kaupunginhallituksen kokouksessa maanantaina. Esittelijä, kaupunkisuunnittelu- ja kiinteistötoimen apulaiskaupunginjohtaja Hannu Penttilä (sd.), poisti asian listalta.

Penttilän mukaan hotellin vaikutuksista Katajanokan kulttuurihistoriallisiin arvoihin kaivataan vielä lisäselvityksiä.

-Selvitysten valmistumisessa kestänee joitakin viikkoja tai kuukausia. Niiden tekijästä minulla ei vielä ole tietoa, Penttilä sanoi.

Kaupunginhallituksen oli maanantaina tarkoitus käsitellä asemakaavamuutos, joka mahdollistaisi modernin hotellin rakentamisen Katajanokalle. Norjalainen AB Invest AS on suunnitellut hotellista viisikerroksisen ja lasijulkisivuisen.

Esimerkiksi Museovirasto on todennut, että näyttävä hotelli ei sovi Katajanokalle, joka on yksi Suomen kansallismaisemista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Katajanokan hotellihanke ei edennyt kaupunginhallituksessa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat