Technopoliksen Pulkovon rakennushankkeelle rahoitusta EBRD:ltä

Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankki (EBRD, European Bank for Reconstruction and Development) on myöntänyt yhteensä 31,6 miljoonan euron lainat Technopoliksen uuden Pulkovon keskuksen rakentamisen ensimmäiseen vaiheeseen. Lainoja on kaksi: A-laina 21,6 miljoonaa euroa ja B-laina 10 miljoonaa euroa. Nordean ja Pohjolan oletetaan syndikoivan B-lainan.

Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankki (EBRD, European Bank for Reconstruction and Development) on myöntänyt yhteensä 31,6 miljoonan euron lainat Technopoliksen uuden Pulkovon keskuksen rakentamisen ensimmäiseen vaiheeseen. Lainoja on kaksi: A-laina 21,6 miljoonaa euroa ja B-laina 10 miljoonaa euroa. Nordean ja Pohjolan oletetaan syndikoivan B-lainan.

Pietarin lähistöllä sijaitsevan Pulkovon kansainvälisen lentokentän välittömään läheisyyteen nousevan teknologiakeskuksen ensimmäinen vaihe valmistuu keväällä 2010. Ensimmäisen vaiheen kustannusarvio on noin 50 miljoonaa euroa ja bruttoala noin 24 100 neliömetriä.

Technopolis kertoi tammikuun lopulla, että se on saanut vuokrattua 2 140 neliömetriä Pulkovon keskuksen toimitiloista. Venäjällä on normaalikäytäntö tehdä sitovia vuokrasopimuksia vasta, kun tilat on käyttöönotettu. Siten Technopoliksen johto pitää melko vähäiseltä kuulostavaa vuokrausastetta myönteisenä signaalina tiloihin kohdistuvasta kysynnästä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Technopoliksen Pulkovon rakennushankkeelle rahoitusta EBRD:ltä”

Jätä kommentti