Lemminkäinen ulkoistaa rakennuskoneitaan Cramolle

Lemminkäinen Talo Oy Itä- ja Pohjois-Suomeen toukokuun alusta fuusioituvan Savocon Oy:n koko Pohjois- ja Itä-Suomen rakennuskonekalusto on myyty Cramolle. Cramo Finland Oy ja Lemminkäinen Talo Oy Itä- ja Pohjois-Suomi ovat tehneet sopimuksen, jonka mukaan Lemminkäinen vuokraa jatkossa kaikki Itä-Suomen alueella tarvittavat rakennuskoneet ja -laitteet Cramolta. Sopimus on viisivuotinen. Lisäksi Cramo toimittaa Lemminkäinen Talon työmaille Itä- ja Pohjois-Suomessa työmaatilat.

Lemminkäinen Talo Oy Itä- ja Pohjois-Suomeen toukokuun alusta fuusioituvan Savocon Oy:n koko Pohjois- ja Itä-Suomen rakennuskonekalusto on myyty Cramolle. Cramo Finland Oy ja Lemminkäinen Talo Oy Itä- ja Pohjois-Suomi ovat tehneet sopimuksen, jonka mukaan Lemminkäinen vuokraa jatkossa kaikki Itä-Suomen alueella tarvittavat rakennuskoneet ja -laitteet Cramolta. Sopimus on viisivuotinen. Lisäksi Cramo toimittaa Lemminkäinen Talon työmaille Itä- ja Pohjois-Suomessa työmaatilat.

Nyt solmittu sopimus laajentaa yhtiöiden vuonna 2008 tekemää yhteistyösopimusta, jolla nykyään Lemminkäinen Talo Oy Itä- ja Pohjois-Suomeen kuuluva rakennusliike A. Taskinen Oy (Joensuu-Savonlinna lähialueineen) ulkoisti kalustonsa Cramolle. Uuden sopimuksen myötä myös tätä alkujaan viideksi vuodeksi solmittua yhteistyösopimusta on nyt jatkettu päättymään samanaikaisesti uuden sopimuksen kanssa.

”Kokemuksemme yhteistyöstä Cramon kanssa ovat olleet myönteisiä, mikä oli hyvä lähtökohta uusille sopimusneuvotteluille. Perusedellytyksemme on, että vuokraamalla käytössämme on parempaa, nykyaikaisempaa ja toimivampaa kalustoa kuin oma kalustomme olisi, ja että sen lisäksi saamme myös tarvitessamme kattavasti erilaisia työmaapalveluita”, Lemminkäinen Talo Oy Itä- ja Pohjois-Suomen toimitusjohtaja Ari Laamanen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lemminkäinen ulkoistaa rakennuskoneitaan Cramolle”

Vastaa