Lemminkäisen Rakennustuotteet-toimialan yhtiöt fuusioitu

Lemminkäinen Rakennustuotteet -toimialan yhtiöt on yhdistetty kesäkuun alusta. Siten Lemminkäinen Betonituote Oy ja Omni-Sica Oy on nyt fuusioitu Lemminkäinen Rakennustuotteet Oy:hyn. Fuusioituminen on osa Lemminkäinen-konsernin strategian mukaista toiminnan yhtenäistämistä. Yhtiöiden liiketoiminnat ja palveluverkostot säilyvät entisellään.

Lemminkäinen Rakennustuotteet -toimialan yhtiöt on yhdistetty kesäkuun alusta. Siten Lemminkäinen Betonituote Oy ja Omni-Sica Oy on nyt fuusioitu Lemminkäinen Rakennustuotteet Oy:hyn. Fuusioituminen on osa Lemminkäinen-konsernin strategian mukaista toiminnan yhtenäistämistä. Yhtiöiden liiketoiminnat ja palveluverkostot säilyvät entisellään.

Lemminkäinen Rakennustuotteet Oy toimii jatkossa kolmella liiketoiminta-alueella: kattoliiketoiminta, betoniliiketoiminta ja urheilurakentaminen. Lisäksi yritys hoitaa Lemminkäinen-konsernin logistiikkatoiminnot.

 

Lemminkäisen rakennustuotteet-toimialan johtajana ja Lemminkäinen Rakennustuotteet Oy:n toimitusjohtajana toimii Erkki Lönnrot. Kattoliiketoiminnan johtajaksi on nimitetty Jaakko Tuominen, betoniliiketoiminnan johtajaksi Risto Wuorio ja urheilurakentamisen johtajaksi Pekka Peho.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lemminkäisen Rakennustuotteet-toimialan yhtiöt fuusioitu”

Jätä kommentti