Kokeile kuukausi maksutta

Mijorak osti SOL:n korjausrakentamis- ja puhdasilmapalvelut

Rakennusliike Mijorak Oy on ostanut SOL:n korjausrakentamis- ja puhdasilmapalvelut – liiketoiminnan. SOL:n rakentamispalveluyksikkö tarjoaa palveluita yritysasiakkaille pääkaupunkiseudulla. Yksikön liikevaihto on noin 1 miljoona euroa ja sen palveluksessa on 10 henkeä. Kaupan myötä Mijorakin korjausrakentamispalvelutarjonta laajenee entistä vahvemmin yritys- ja kiinteistöomistaja-asiakkaille.

Rakennusliike Mijorak Oy on ostanut SOL:n korjausrakentamis- ja puhdasilmapalvelut - liiketoiminnan. SOL:n rakentamispalveluyksikkö tarjoaa palveluita yritysasiakkaille pääkaupunkiseudulla. Yksikön liikevaihto on noin 1 miljoona euroa ja sen palveluksessa on 10 henkeä. Kaupan myötä Mijorakin korjausrakentamispalvelutarjonta laajenee entistä vahvemmin yritys- ja kiinteistöomistaja-asiakkaille.

”SOL:n rakentamispalveluyksikkö sopii mainiosti Mijorakin kasvustrategiaan. Sitä kehitetään edelleen omana yksikkönä kasvavilla korjausrakentamisen markkinoilla. SOL:n vahva puhdasilma- ja ilmastointialan kokemus lisää palveluitamme edelleen”, Mijorakin varatoimitusjohtaja Jan Kopponen sanoo.

Mijorakin asiakaskunnan muodostavat pääkaupunkiseudun kunnat ja laitokset sekä valtion eri yksiköt, yritykset ja yksityishenkilöt. Konsernin liikevaihto on noin 12 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 125 henkeä, joista noin 100 on pääkaupunkiseudulla ja 25 Kuopion talousalueella.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Mijorak osti SOL:n korjausrakentamis- ja puhdasilmapalvelut”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat