Insinööritoimisto Niemi & Co sulautuu Airix Talotekniikkaan

Talotekniikka-alan suunnitteluun erikoistunut Insinööritoimisto Niemi & Co Oy sulautetaan saman alan Airix Talotekniikka Oy:hyn vuoden 2011 alusta. Samalla Niemi & Co:n työntekijät siirtyvät Airix Talotekniikan palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Molemmat yhtiöt kuuluvat suunnittelukonserni FMC Groupiin, joka osti sulautettavat yhtiöt vuonna 2007.

Talotekniikka-alan suunnitteluun erikoistunut Insinööritoimisto Niemi & Co Oy sulautetaan saman alan Airix Talotekniikka Oy:hyn vuoden 2011 alusta. Samalla Niemi & Co:n työntekijät siirtyvät Airix Talotekniikan palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Molemmat yhtiöt kuuluvat suunnittelukonserni FMC Groupiin, joka osti sulautettavat yhtiöt vuonna 2007.

Niemi & Co:n tytäryhtiö, jyväskyläläinen Insinööritoimisto Chydenius Oy jatkaa edelleen toimintaansa yhdistymisessä muodostuvan yrityksen tytäryhtiönä.

Airix Talotekniikan Espoon yksiköllä on ollut Niemi & Co:n kanssa yhteiset toimitilat Espoon Tapiolassa vuoden 2010 alusta. Tämän lisäksi yhtiöllä on toimipaikat Tampereella, Turussa ja Oulussa ja yhdistymisen myötä myös Jyväskylässä ja Kouvolassa. Yhdistymisessä muodostuvassa yhtiössä työskentelee yhteensä yli 120 talotekniikan asiantuntijaa.

Taloteknisten suunnittelupalveluiden ohella yhdistyvillä yhtiöillä on erikoisosaamista muun muassa tietomallintamisessa, energia- ja elinkaarisuunnittelussa sekä maanalaisten tilojen ja muun erikoisrakentamisen suunnittelussa.

FMC Group on rakenne- ja talotekniikkaan, teollisuussuunnitteluun sekä ympäristö- ja infrasuunnitteluun vahvasti erikoistunut suunnittelukonserni. Konsernin palveluksessa on yli 1 000 asiantuntijaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Insinööritoimisto Niemi & Co sulautuu Airix Talotekniikkaan”

Vastaa