Kokeile kuukausi maksutta

Juha Pekka Ojala SRV:n kotimaan liiketoiminnan johtoon

SRV:n toimitilaliiketoiminnasta vastaava johtaja Juha Pekka Ojala on nimitetty 14. joulukuuta alkaen SRV-konsernin varatoimitusjohtajaksi vastuualueenaan kotimaan toimitila- ja asuntoliiketoiminta. Lisäksi Ojalasta tulee perustettavan uuden yhtiön SRV Rakennus Oy:n toimitusjohtaja. SRV yhdistää Suomen toimitilaliiketoimintansa sekä asunto- ja alueliiketoimintansa vuoden 2011 alusta alkaen. Uuden yhtiön yhtiöoikeudelliset järjestelyt pyritään toteuttamaan maaliskuun 2011 loppuun mennessä.

SRV:n toimitilaliiketoiminnasta vastaava johtaja Juha Pekka Ojala on nimitetty 14. joulukuuta alkaen SRV-konsernin varatoimitusjohtajaksi vastuualueenaan kotimaan toimitila- ja asuntoliiketoiminta. Lisäksi Ojalasta tulee perustettavan uuden yhtiön SRV Rakennus Oy:n toimitusjohtaja. SRV yhdistää Suomen toimitilaliiketoimintansa sekä asunto- ja alueliiketoimintansa vuoden 2011 alusta alkaen. Uuden yhtiön yhtiöoikeudelliset järjestelyt pyritään toteuttamaan maaliskuun 2011 loppuun mennessä.

Kuuntele juttu

image

Ojala on ollut SRV:n palveluksessa vuodesta 1997 ja toiminut toimitilaliiketoiminnasta vastaavana johtajana vuodesta 2002. Lisäksi hän on vastannut Baltian liiketoiminnasta vuodesta 2008.

SRV:n kotimaan toimintojen tilauskanta oli syyskuun 2010 lopussa 581,2 miljoonaa euroa. Lukemassa oli kasvua 32,2 prosenttia vuotta aiempaan verrattuna.

”SRV on kuluneen vuoden aikana saavuttanut kotimaassa hyvän kasvun strategiansa mukaisesti sekä toimitilarakentamisessa että asuntotuotannossa pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa toimivissa alueyksiköissämme. Suomen rakentamistoimintojen vastuun keskittämisellä tehostamme edelleen rakentamisprosessiamme ja tuemme kotimaan liiketoimintamme kasvun edellytyksiä yhdistämällä resurssit ja toimintatavat”, SRV:n toimitusjohtaja Jukka Hienonen sanoo.

SRV:n johtoryhmässä Timo Nieminen jatkaa edelleen toimitusjohtajan sijaisena ja varatoimitusjohtajana vastuualueenaan hankekehitys sekä Hannu Linnoinen varatoimitusjohtajana ja talousjohtajana.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Juha Pekka Ojala SRV:n kotimaan liiketoiminnan johtoon”

  1. JP:llä riittää virtaa. Taitaa olla yksi harvoista rakennusinsinööreistä, joka on ponnistellut urallaan yhtä korkealle. Musiikkitalon urakan hieno läpivienti yhdessä Stockmannin hankkeen oikealle uralle saattamisen kanssa taisivat olla viimeisimmät niitit ylennykselle. Nyt Hienonen voi keskittyä rauhassa Venäjän toiminnan vauhtiinsaamiseen.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat