LVI-Insinööritoimisto Mikroplastin liiketoiminta siirtyy Suomen Talokeskukselle

Suomen Talokeskus Oy ostaa lvi-suunnittelu- ja -valvontapalveluita tarjoavan LVI-Insinööritoimisto Mikroplast Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä Suomen Talokeskus laajentaa toimintaansa Jyväskylään vuoden 2011 alusta. Mikroplastin henkilöstö siirtyy Talokeskukseen vanhoina työntekijöinä. Samalla Mikroplastin nykyinen omistaja, toimitusjohtaja Jari Koskela siirtyy Talokeskuksen uuden Jyväskylän toimiston päälliköksi. Koskela toimii myös Talokeskuksen laajennetun johtoryhmän jäsenenä.

Suomen Talokeskus Oy ostaa lvi-suunnittelu- ja -valvontapalveluita tarjoavan LVI-Insinööritoimisto Mikroplast Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä Suomen Talokeskus laajentaa toimintaansa Jyväskylään vuoden 2011 alusta. Mikroplastin henkilöstö siirtyy Talokeskukseen vanhoina työntekijöinä. Samalla Mikroplastin nykyinen omistaja, toimitusjohtaja Jari Koskela siirtyy Talokeskuksen uuden Jyväskylän toimiston päälliköksi. Koskela toimii myös Talokeskuksen laajennetun johtoryhmän jäsenenä.

Vuonna 1993 perustettu LVI-Insinööritoimisto Mikroplast toimii talotekniikan suunnittelijana ja valvojana asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden, rakennusliikkeiden sekä liiketilaomistajien hankkeissa. Yrityksellä on osaamista niin uudis- kuin korjausrakennushankkeista sekä pk-teollisuudesta. 

”Mikroplastin osaaminen ja hyvät asiakassuhteet mahdollistavat meille laajentumisen Keski-Suomeen. Tarkoitus on tarjota alueelle aiempaa laajempia palvelukokonaisuuksia ja uudenlaista kiinteistöjen ylläpidon asiantuntemusta”, toimitusjohtaja Jani Saarinen Talokeskuksesta kertoo.

LVI-Insinööritoimisto Mikroplastin liiketoiminnan hankinta on Suomen Talokeskuksen kolmas yrityskauppa tänä vuonna. Yhtiö on aiemmin ostanut kiinteistötietojärjestelmien toimittaja Agenteq Solutions Oy:n koko osakekannan sekä Arkkitehtuuritoimisto Semerin.

Vuonna 1923 perustettu insinööritoimisto Suomen Talokeskus tarjoaa kiinteistöjen omistajille korjausrakentamisen ja ylläpidon asiantuntijapalveluita. Yrityksen liikevaihto on noin 13 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 100. Sen toimipisteet sijaitsevat Helsingin Viikissä, Lahdessa, Tampereella ja nyt myös Jyväskylässä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “LVI-Insinööritoimisto Mikroplastin liiketoiminta siirtyy Suomen Talokeskukselle”

Vastaa