A-Insinöörit laajentaa infra- ja korjaussuunnittelun toimintojaan pääkaupunkiseudulla

A-Insinöörit perustaa uuden infrasuunnitteluyksikön Espooseen. Yksikön johtajaksi on nimitetty 10. tammikuuta alkaen diplomi-insinööri Jorma Laakso. A-Insinöörit haluaa panostaa entistä enemmän myös korjaussuunnittelun kehittämiseen pk-seudulla. Siksi Espoon toimipisteeseen on nimitetty vuoden 2011 alusta korjaussuunnittelulle oma yksikön johtaja, diplomi-insinööri Juha Elomaa.

A-Insinöörit perustaa uuden infrasuunnitteluyksikön Espooseen. Yksikön johtajaksi on nimitetty 10. tammikuuta alkaen diplomi-insinööri Jorma Laakso. A-Insinöörit haluaa panostaa entistä enemmän myös korjaussuunnittelun kehittämiseen pk-seudulla. Siksi Espoon toimipisteeseen on nimitetty vuoden 2011 alusta korjaussuunnittelulle oma yksikön johtaja, diplomi-insinööri Juha Elomaa.

Jorma Laakso siirtyi uuteen tehtäväänsä Finnmap Infra Oy:n toimialapäällikön tehtävistä. Hänen erikoisosaamistaan ovat erityisesti suurten väylähankkeiden projektinjohtotehtävät. Juha Elomaa tuli A-Insinöörien palvelukseen Ramboll Finland Oy:stä, jossa hän työskenteli yksikön päällikkönä. Elomaan tehtäviin kuuluu A-Insinööreillä yksikön johtajan tehtävien lisäksi ulkopuolinen tarkastustoiminta sekä määrätyt kehitystehtävät.

Palvelut lähemmäs asiakasta

A-Insinöörit on tehnyt infrasuunnittelua jo yli 20 vuotta Tampereelta käsin, mutta pääkaupunkiseudulla kyseisellä toiminnalla ei ole aiemmin ollut omaa yksikköä.

”Haluamme olla strategiamme mukaisesti lähellä asiakasta, siksi päätimme perustaa pääkaupunkiseudulle infrasuunnittelua tarjoavan yksikön. Jorma on pitkän linjan ammattilainen, hän tuntee hyvin toimialan ja asiakaskunnan. Meillä on nyt entistä paremmat edellytykset erilaisten väylähankkeiden kokonaisvaltaiseen hoitamiseen myös pääkaupunkiseudulla”, A-Insinöörien toimitusjohtaja Petri Laurikka sanoo.

A-Insinöörien korjaussuunnittelun toiminta pääkaupunkiseudulla on kasvanut viime vuosina rajusti.

”Oma yksikön johtaja korjaussuunnitteluun on meille tärkeä linjaus ja panostus. Juhan osaaminen vahvistaa organisaatiomme palvelukykyä entisestään”, Laurikka toteaa.

A-Insinöörit-konsernin muodostavat A-Insinöörit Oy, A-Insinöörit Suunnittelu Oy, A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy, A-Insinöörit Geotesti Oy, Turun Juva Oy sekä Laatukonsultit Oy. Yhtiö on perustettu vuonna 1959, ja sen palveluksessa on yli 300 talo-, teollisuus- ja infrarakentamisen sekä kiinteistönpidon ja korjaussuunnittelun asiantuntijaa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2009 oli 25,5 miljoonaa euroa. Toimipaikat sijaitsevat Tampereella, Espoossa, Turussa sekä Pietarissa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “A-Insinöörit laajentaa infra- ja korjaussuunnittelun toimintojaan pääkaupunkiseudulla”

Vastaa