Finnmap Infra ja Geomap sulautuvat

Infra-alan konsulttiyhtiöt Finnmap Infra Oy ja Geomap Oy ovat sopineet liiketoimintojensa yhdistämisestä. Yhdistäminen toteutetaan siten, että Geomap fuusioidaan Finnmap Infraan osakevaihdon kautta. Sulautuminen pyritään rekisteröimään toukokuun 2011 loppuun mennessä. Yhtiöiden liiketoiminnat on käytännössä yhdistetty jo vuoden 2011 alusta alkaen.

Infra-alan konsulttiyhtiöt Finnmap Infra Oy ja Geomap Oy ovat sopineet liiketoimintojensa yhdistämisestä. Yhdistäminen toteutetaan siten, että Geomap fuusioidaan Finnmap Infraan osakevaihdon kautta. Sulautuminen pyritään rekisteröimään toukokuun 2011 loppuun mennessä. Yhtiöiden liiketoiminnat on käytännössä yhdistetty jo vuoden 2011 alusta alkaen.

Yhtiöt katsovat, että ne pystyvät yhdessä tarjoamaan entistä joustavammin laaja-alaista asiantuntijaosaamistaan rakentamisen eri vaiheissa. Yhtiöiden konsulttipalvelut kattavat monet infrarakentamisen osa-alueet: tiet ja rautatiet, kunnallistekniikan sekä geotekniikan ja pohjatutkimukset. Lisäksi yhtiöt tarjoavat talon- ja teollisuusrakentamiseen geoteknistä suunnittelua sekä rakentamiseen mittauspalveluja.

Finnmap Infran laskutus vuonna 2010 oli alihankintoineen yhteensä 7,6 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa oli 42 henkeä. Geomapin laskutus oli vastaavasti 2,0 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa 26 henkeä.

Myös sulautumisen jälkeen on mahdollista, että Geomapin toimintojen osalta käytetään nimeä Geomap aputoiminimenä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Finnmap Infra ja Geomap sulautuvat”

Vastaa