Kokeile kuukausi maksutta

Heikki Pesu Are–konsernin toimitusjohtajaksi

DI Heikki Pesu, 44, aloittaa Are-konsernin toimitusjohtajana tulevan syksyn aikana. Hän siirtyy tehtäväänsä Lemminkäinen Talotekniikka Oy:n aluejohtajan tehtävästä. Edellinen toimitusjohtaja Aki Puska siirtyy pois yhtiön palveluksesta. Vt. toimitusjohtajana toimii talousjohtaja Perttu Kähäri.

DI Heikki Pesu, 44, aloittaa Are-konsernin toimitusjohtajana tulevan syksyn aikana. Hän siirtyy tehtäväänsä Lemminkäinen Talotekniikka Oy:n aluejohtajan tehtävästä. Edellinen toimitusjohtaja Aki Puska siirtyy pois yhtiön palveluksesta. Vt. toimitusjohtajana toimii talousjohtaja Perttu Kähäri.

”Syy toimitusjohtajan vaihdokseen on usean vuoden ajan jatkunut huono tuloskehitys. Heikki Pesun päätehtävänä on kääntää Are takaisin kannattavaksi”, Are Oy:n hallituksen puheenjohtaja Maarit Toivanen-Koivisto sanoo.

”Haluan kuitenkin vilpittömästi kiittää Akia yrityksen eteen tehdystä työstä ja toivotan hänelle kaikkea hyvää tulevaisuudessa.”

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Heikki Pesu Are–konsernin toimitusjohtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat