Kokeile kuukausi maksutta

YIT ostaa norjalaisen Mercur-putkistoyhtiön

YIT on tehnyt sopimuksen putkistoasennuksiin erikoistuneen Mercur-yhtiön ostamisesta. Kauppa vahvistaa YIT:n asemaa Norjan johtavana rakennustekniikan toimittajana. ”Tämän yrityskaupan myötä säilytämme markkina-asemamme Itä-Norjassa. Mercurilla on pitkä ja monipuolinen kokemus putkistoasennuksista. Yhtiö on toteuttanut laajoja ja vaativia hankkeita”, YIT:n Hallstein Ødegård sanoo.

YIT on tehnyt sopimuksen putkistoasennuksiin erikoistuneen Mercur-yhtiön ostamisesta. Kauppa vahvistaa YIT:n asemaa Norjan johtavana rakennustekniikan toimittajana. "Tämän yrityskaupan myötä säilytämme markkina-asemamme Itä-Norjassa. Mercurilla on pitkä ja monipuolinen kokemus putkistoasennuksista. Yhtiö on toteuttanut laajoja ja vaativia hankkeita", YIT:n Hallstein Ødegård sanoo.

Mercurin liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on 109 työntekijää, ja sen pääkonttori on Oslossa.

”YIT on ostanut viime vuosina useita pieniä ja keskisuuria yrityksiä eri puolilla Norjaa. Mercurin hankinta on yksi YIT:n suurimmista yrityskaupoista sen jälkeen, kun konserni laajeni Norjaan vuonna 2003”,  Norjan YIT:n toimitusjohtaja Trygve B. Thøgersen kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT ostaa norjalaisen Mercur-putkistoyhtiön”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat