Technopolis sai Teknologiasta Tuotteiksi -säätion tunnustuksen

Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö on myöntänyt Technopolis Oyj:lle 15 000 euron tunnustuspalkinnon kiinteistöalan vuosiseminaarissa Aulangolla. Säätiön mukaan Technopolis on onnistuneesti tuotteistanut innovatiivisen palvelukonseptin, joka yhdistää asiakkaat, heitä tukevat palvelut sekä nykyaikaiset kiinteistöt, joissa on hyvä ja energiatehokas sisäympäristö.

Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö on myöntänyt Technopolis Oyj:lle 15 000 euron tunnustuspalkinnon kiinteistöalan vuosiseminaarissa Aulangolla. Säätiön mukaan Technopolis on onnistuneesti tuotteistanut innovatiivisen palvelukonseptin, joka yhdistää asiakkaat, heitä tukevat palvelut sekä nykyaikaiset kiinteistöt, joissa on hyvä ja energiatehokas sisäympäristö.

”Vahvan konseptin lisäksi palkitsemiseen vaikutti olennaisesti myös Technopoliksen onnistunut kansainvälistyminen Venäjälle ja Viroon”, Teknologiasta Tuotteiksi -säätiön hallituksen puheenjohtaja Mika Halttunen toteaa.

”Palvelukonseptimme ydin on tiivis vuorovaikutus yhtiön strategian ja operaatioiden kesken. Tämä työ on sujunut erityisen hyvin vuodesta 2008 lähtien, kun Keith Silverang tuli toimitusjohtajaksi ja itse siirryin hallituksen johtoon. Olemme hyvin iloisia, että viime vuosien menestyksekkään tiimityön saavutukset on huomattu myös yhtiön ulkopuolella, mistä tämä palkinto on merkittävä osoitus”, Technopolis Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Pertti Huuskonen kertoo.

Vuonna 1994 perustetun Teknologiasta Tuotteiksi -säätiön toiminta-ajatuksena on palkita tunnustuspalkinnoin yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä. Päätökset palkittavista tahoista tekee säätiön hallitus. Säätiön hallituksessa on edustus seuraavista organisaatioista: Finpro, Finnvera, työ- ja elinkeinoministeriö, Keksintösäätiö, Sitra, Tekes, ympäristöministeriö, Iitin kunta ja Halton Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Technopolis sai Teknologiasta Tuotteiksi -säätion tunnustuksen”

Jätä kommentti