YIT rakentaa Tampereen Ratinaan noin 12 000 neliömetrin toimistotaloa, Kiinteistö Oy Tampereen Ratinankaarta. Se on suunniteltu A-energialuokan toimistotaloksi, joten sen suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota energiatehokkaisiin rakenteisiin ja kiinteistöteknisiin ratkaisuihin. YIT on sopinut Tampereen Kaukolämpö Oy:n kanssa Ratinankaaren kaukolämmittämisestä ja kaukojäähdyttämisestä. Tampereen Kaukolämmön mukaan Ratinankaari on ensimmäinen kaukojäähdytykseen liitettävä toimistotalo Tampereella.

Toimistotalo Ratinankaareen Tampereelle tulee kaukojäähdytys

YIT rakentaa Tampereen Ratinaan noin 12 000 neliömetrin toimistotaloa, Kiinteistö Oy Tampereen Ratinankaarta. Se on suunniteltu A-energialuokan toimistotaloksi, joten sen suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota energiatehokkaisiin rakenteisiin ja kiinteistöteknisiin ratkaisuihin. YIT on sopinut Tampereen Kaukolämpö Oy:n kanssa Ratinankaaren kaukolämmittämisestä ja kaukojäähdyttämisestä. Tampereen Kaukolämmön mukaan Ratinankaari on ensimmäinen kaukojäähdytykseen liitettävä toimistotalo Tampereella.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

image

”Kaukojäähdytys soveltuu erittäin hyvin tähän kokonaisuuteen, sillä kaukojäähdytys on ekologinen, energia- ja kustannustehokas, toimintavarma, pitkäikäinen sekä äänetön järjestelmä”, YIT Rakennus Oy:n aluejohtaja Ilkka Kääriäinen sanoo.

Kaukojäähdytys tarjoaa luonnonmukaista ekoenergiaa, joka on käyttäjälle luotettavaa ja vaivatonta. Tampereella on luonnostaan erinomaiset olosuhteet tähän luonnon omien energiavarojen hyödyntämiseen, sillä vieressä sijaitsevien Näsi- ja Pyhäjärvien syvänteet ovat ehtymättömiä jäähdytysenergian lähteitä.

Sekä YIT että Tampereen Kaukolämpö Oy uskovat, että kaukojäähdytys on tulevaisuuden nouseva trendi Tampereella. YIT haluaakin olla osaltaan tukemassa kaukojäähdytyksen hyödyntämistä Tampereella.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Toimistotalo Ratinankaareen Tampereelle tulee kaukojäähdytys”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi