Kokeile kuukausi maksutta

Icopal myi Suomen ohutlevyasennuksen

Icopal Oy on jatkanut julkisivu-urakointiliiketoimintojensa myymistä. Yhtiö on nyt myynyt julkisivuja urakoivan Suomen ohutlevyasennus Oy:n osakekannan yhtiön toimitusjohtajalle Jukka Stamille. Turussa toimivan yksikön liikevaihto vuonna 2011 oli 4,5 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 25 henkilöä. 

Icopal Oy on jatkanut julkisivu-urakointiliiketoimintojensa myymistä. Yhtiö on nyt myynyt julkisivuja urakoivan Suomen ohutlevyasennus Oy:n osakekannan yhtiön toimitusjohtajalle Jukka Stamille. Turussa toimivan yksikön liikevaihto vuonna 2011 oli 4,5 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 25 henkilöä. 

Icopal myi konserniin kuuluvan Rovakatteen julkisivu-urakointiliiketoiminnan kyseisen yksikön toimivalle johdolle tammikuussa. Rovakatteen Oulussa toimivan julkisivu-urakointiyksikön liikevaihto vuonna 2010 oli 6 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 30 henkilöä.

Molempien kauppojen taustalla on Icopal-konsernin strategia keskittyä katto- ja vedeneritysmateriaalien valmistamiseen ja -urakointiin.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Icopal myi Suomen ohutlevyasennuksen”

  1. jo oli aikakin ohutlevyasennuksen irtauntua kalliista icopalista voi tilata eristystyöt muualta halvemmalla

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat