Kokeile kuukausi maksutta

Porin Puuvillaan on suunnitteilla monitoimiareena

Porin Puuvilla selvittää 7000 katsojan monitoimiareenan rakentamista Puuvillaan. Hankeselvitysvaiheessa tutkitaan areenan sijoittumismahdollisuutta Puuvillaan sekä areenan liiketoimintakonseptia ja kannattavuutta. Päätöksiä hankkeesta ei ole tehty.

Porin Puuvilla selvittää 7000 katsojan monitoimiareenan rakentamista Puuvillaan. Hankeselvitysvaiheessa tutkitaan areenan sijoittumismahdollisuutta Puuvillaan sekä areenan liiketoimintakonseptia ja kannattavuutta. Päätöksiä hankkeesta ei ole tehty.

image

Monitoimiareenassa voitaisiin järjestää jääkiekko-otteluita ja muita urheilutapahtumia, konsertteja, kokouksia, messuja sekä kaikenlaisia yleisötapahtumia.

Areenan suunnittelu tultaisiin tekemään Puuvillan alueen historiallista ja suojeltua ympäristöä kunnioittaen. Alustavien selvitysten mukaan areena sijoittuisi kauppakeskuksen länsipuolelle. Monitoimiareenassa tultaisiin hyödyntämään geoenergiaratkaisua lämmityksessä ja jäähdytyksessä.

Porin Puuvilla toivoo Porin Ässistä areenan tärkeää käyttäjää. Ässät kuitenkin toteavat omalla sivullaan, että heille ensimmäinen vaihtoehto on edelleen viime syksynä julkistettu Isomäen saneeraushanke yhdessä Porin kaupungin kanssa. Puuvillan selvityksen valmistuttua Ässät osaavat sanoa tarkemmin, onko Puuvillan areena Ässien kannalta mahdollinen vaihtoehto.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Porin Puuvillaan on suunnitteilla monitoimiareena”

  1. Kuka on herra Porin Puuvilla ?

    En tunne häntä, arvoisa toimittaja.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat