Kokeile kuukausi maksutta

Lemminkäiselle Kehärata-projektin tunneliurakka

Lemminkäinen on allekirjoittanut Liikenneviraston kanssa sopimuksen Kehärata-projektiin liittyvän tunneliosuuden sisustusurakasta sekä rautatieasemavarauksen rakentamisesta Vantaalla. Urakan arvo on 13 miljoonaa euroa. Työt alkavat heti, ja urakka valmistuu arviolta toukokuussa 2014.

Lemminkäinen on allekirjoittanut Liikenneviraston kanssa sopimuksen Kehärata-projektiin liittyvän tunneliosuuden sisustusurakasta sekä rautatieasemavarauksen rakentamisesta Vantaalla. Urakan arvo on 13 miljoonaa euroa. Työt alkavat heti, ja urakka valmistuu arviolta toukokuussa 2014.

Sopimus sisältää 2,6 kilometrin pituisen kaksoistunneliosuuden sisustustyöt, lvis-työt sekä tunneliasemavarauksen rakentamisen. Asemavarauksen myötä Viinikkalan asemaon tarvittaessa myöhemmin mahdollista rakentaa.

Lisäksi Lemminkäinen tekee kaapelikanavat ja kaivot sekä kuivatus- ja palovesijärjestelmät. Lemminkäinen rakentaa valmiiksi myös yhdystunnelit ja raiteenvaihtoalueen.

”Pystymme tarjoamaan asiakkaallemme samalla kertaa sekä infrarakentamisen että talotekniikan palvelut, mistä syntyy synergiaetua”, johtaja Jouko Viitala Lemminkäiseltä kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lemminkäiselle Kehärata-projektin tunneliurakka”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat