Kokeile kuukausi maksutta

Betoniteollisuuden työturvallisuuskilpailun voitti Lujabetoni

Lujabetonin Siilinjärven ratapölkky- ja ontelolaattatehdas on napannut voiton Betoniteollisuus ry:n järjestämässä vuoden 2012 työturvallisuuskilpailussa. Kilpailuun osallistui yhteensä 69 tuotantolaitosta, joista 45 oli elementtitehtaita, 13 betonituotetehtaita ja 11 valmisbetonitehtaita.

Lujabetonin Siilinjärven ratapölkky- ja ontelolaattatehdas on napannut voiton Betoniteollisuus ry:n järjestämässä vuoden 2012 työturvallisuuskilpailussa. Kilpailuun osallistui yhteensä 69 tuotantolaitosta, joista 45 oli elementtitehtaita, 13 betonituotetehtaita ja 11 valmisbetonitehtaita.

Kokonaiskilpailun voittaneen Lujabetonin tehtaan ohella kilpailussa palkittiin kunniakirjalla turvallisimpana elementtitehtaana Parman Forssan ratapölkkytehdas. Valmisbetonitehtaista turvallisimpana kunniakirjan sai Ruduksen Porin valmisbetonitehdas. Kokonaiskilpailun voittaja Lujabetonin Siilinjärven tehdas voitti myös betonituotetehtaiden sarjan.

Kilpailun voittaja valittiin siten, että ensin Tapaturva Oy auditoi ja mittasi tuotantolaitosten turvallisuustason. Tapaturvan mittaamien tuloksien perusteella valittiin kolmen kilpailusarjan parhaat tehtaat, joiden joukosta kilpailun tuomaristo valitsi kokonaiskilpailun voittajan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Betoniteollisuuden työturvallisuuskilpailun voitti Lujabetoni”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat