Kokeile kuukausi maksutta

Kaivanto sortui – mies kuoli vyöryn alle

Keski-ikäinen mies kuoli kaivantoon maan vyöryttyä hänen päälleen perjantaina Rautalammilla. Poliisin alustavien tutkimusten mukaan mies oli laskeutunut parimetriseen kaivantoon lapion kanssa. Kaivannon reunoilta hienojakoinen maa-aines oli vyörynyt miehen päälle.

Keski-ikäinen mies kuoli kaivantoon maan vyöryttyä hänen päälleen perjantaina Rautalammilla. Poliisin alustavien tutkimusten mukaan mies oli laskeutunut parimetriseen kaivantoon lapion kanssa. Kaivannon reunoilta hienojakoinen maa-aines oli vyörynyt miehen päälle.

Poliisi ja pelastuslaitos löysivät vainajan noin puolen metrin maa-aineskerroksen alta. Tapahtuman selvittämistä jatketaan kuolemansyyn tutkintana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kaivanto sortui – mies kuoli vyöryn alle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat