Lemminkäinen ja Corbel ovat sopineet kiinteistöjen ylläpito- ja korjauspalveluiden tuottamisesta osaan LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n hallinnoimista kiinteistöistä. Suurin osa kiinteistöistä sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Nyt tehty sopimus käsittää kiinteistönhoidon, taloteknisten järjestelmien määräaikaishuollot sekä korjaustyöpalvelut. Sopimuskausi alkoi 1.9.2013. Osapuolet ovat sopineet, ettei sopimuksen arvoa julkisteta.

Lemminkäinen tuottaa ylläpitopalvelut LähiTapiolan kiinteistöihin

Lemminkäinen ja Corbel ovat sopineet kiinteistöjen ylläpito- ja korjauspalveluiden tuottamisesta osaan LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n hallinnoimista kiinteistöistä. Suurin osa kiinteistöistä sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Nyt tehty sopimus käsittää kiinteistönhoidon, taloteknisten järjestelmien määräaikaishuollot sekä korjaustyöpalvelut. Sopimuskausi alkoi 1.9.2013. Osapuolet ovat sopineet, ettei sopimuksen arvoa julkisteta.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Lemminkäinen ja LähiTapiola Kiinteistövarainhoito ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden ajan. Lemminkäinen on muun muassa huoltanut ja ylläpitänyt LähiTapiolan pääkonttorikiinteistöjä Espoossa.

”Vahvuutemme on laaja tekninen osaaminen ja riittävät resurssit. Ylläpito- ja korjauspalvelusopimuksen avulla parannamme kiinteistöjen huoltotoimenpiteiden oikeaa ajoitusta ja kustannustehokkuutta. Tämä pidentää kiinteistöjen ja niiden tekniikan elinkaarta sekä auttaa säilyttämään niiden arvon”, toimialajohtaja Marcus Karsten Lemminkäiseltä kertoo.

Corbelin asiakasvastaava Pia Akselinin mukaan Lemminkäinen tarjosi hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyiset palvelut. Palveluissa korostuvat etenkin kyky palvella vuokralaisia, energiataloudellisuus ja asiakasraportointi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lemminkäinen tuottaa ylläpitopalvelut LähiTapiolan kiinteistöihin”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi