Kokeile kuukausi maksutta

WasaCon perusti uuden rakennusliikkeen Kokkolaan

Vaasalainen rakennusliike WasaCon on perustanut Kokkolaan sisaryhtiön WasaCon Kokkola Oy:n, jonka toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi ryhtyy Håkan Nyman. Hän siirtyy tehtäväänsä Lemminkäinen Talo Oy:stä, jossa hän on toiminut aluepäällikkönä.

Vaasalainen rakennusliike WasaCon on perustanut Kokkolaan sisaryhtiön WasaCon Kokkola Oy:n, jonka toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi ryhtyy Håkan Nyman. Hän siirtyy tehtäväänsä Lemminkäinen Talo Oy:stä, jossa hän on toiminut aluepäällikkönä.

”WasaConin toiminta laajenee yhteisyrityksen kautta WasaConin perinteisen toimialueen pohjoispuolelle”, WasaCon Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Uutela sanoo.

Vuonna 1996 perustetun WasaConin liikevaihto oli viime vuonna noin 26 miljoonaa euroa, ja sen henkilöstön lukumäärä oli 63.

WasaCon on osa WasaGroup-konsernia, johon kuuluvat myös suunnittelutoimisto WasaPlan, terästoimittaja WasaSteel sekä konevuokraamo WasaTrade.

”Rakennusliikkeen läsnäolo paikallisesti Kokkolan seudulla avaa mahdollisuuksia myös muiden konserniyhtiöiden toiminnan laajentamiselle maantieteellisesti”, Uutela toteaa. Hän toimii myös WasaGroup Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “WasaCon perusti uuden rakennusliikkeen Kokkolaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat