Ramirent myy henkilönostinhuoltotoiminnot Rostek-Tekniikalle

Ramirent ja Rostek-Tekniikka Oy ovat sopineet henkilönostinhuoltoon liittyvästä strategisesta kumppanuudesta Suomessa. Samalla Rostek-Tekniikka ostaa Ramirentin henkilönostinhuoltotoiminnot Suomessa. Sopimuksen myötä 20 henkilönostimien huoltohenkilöä siirtyy Ramirentiltä Rostek-Tekniikan palvelukseen.

Ramirent ja Rostek-Tekniikka Oy ovat sopineet henkilönostinhuoltoon liittyvästä strategisesta kumppanuudesta Suomessa. Samalla Rostek-Tekniikka ostaa Ramirentin henkilönostinhuoltotoiminnot Suomessa. Sopimuksen myötä 20 henkilönostimien huoltohenkilöä siirtyy Ramirentiltä Rostek-Tekniikan palvelukseen.

”Henkilönostinten huolto on tärkeä tukitoiminto kalustonhallinnassamme. Tavoitteemme on varmistaa osaava, liikkuva ja tehokas huoltotoiminto joka puolella Suomea. Haluamme kehittää vuokraustoimialan huollon toimintamalleja yhdessä Rostek-Tekniikan kanssa”, Ramirent Finlandin toimitusjohtaja Anna Hyvönen kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ramirent myy henkilönostinhuoltotoiminnot Rostek-Tekniikalle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat