Kokeile kuukausi maksutta

Wienerberger ja Stonel yhteistyöhön julkisivujen korjaamisessa

Wienerberger ja Stonel ovat aloittamassa Euroopan laajuisen yhteistyön kiinteistöjen julkisivukorjausmarkkinoilla. Julkisivujen korjausmenetelmä perustuu tiililaattapintaiseen pienelementtijärjestelmään, jossa rakenne on tuulettuva ja eristetyyppi vapaasti valittavissa. Tiililaattapintainen pienelementtijärjestelmä on VTT:n testaama.

Wienerberger ja Stonel ovat aloittamassa Euroopan laajuisen yhteistyön kiinteistöjen julkisivukorjausmarkkinoilla. Julkisivujen korjausmenetelmä perustuu tiililaattapintaiseen pienelementtijärjestelmään, jossa rakenne on tuulettuva ja eristetyyppi vapaasti valittavissa. Tiililaattapintainen pienelementtijärjestelmä on VTT:n testaama.

Julkisivujen korjausmenetelmä perustuu Stonelin kehittämään tiililaattapintaiseen tuulettuvaan pienelementtijärjestelmään, johon Wienerberger toimittaa tiililaatat. Yhteistyön etuina nähdään Wienerbergerin Euroopan laajuinen valmis toimintaverkosto ja laaja tiililaattojen tuotevalikoima sekä Stonelin tiililaattoihin perustuva  pienelementtijärjestelmä.

”Stonelin tiililaattapintainen korjausjärjestelmä soveltuu lähes kaikentyyppisten vanhojen rakennusten korjaamiseen. Pienelementtikorjausjärjestelmä on rakenteeltaan hyvin tuulettuva ja siksi se on myös kosteusteknisesti riskitön, lisäksi se on lähes huoltovapaa rakenne”, kertoo Stonelin toimitusjohtaja Samuli Tiirola.

”Wienerbergerin kannalta katsottuna Stonel -yhteistyö laajentaa yhtiön eri korjausvaihtoehtojen tarjontaa. Perinteisesti olemme tarjonneet julkisivukorjauksiin vain paikalla muurattua tiilivaihtoehtoa tai tiililankkuihin perustuvaa Argeton -järjestelmää, mutta Stonelin kanssa voimme entistä tehokkaammin tarjota myös tiililaattoihin perustuvaa kevyempää elementtikorjausjärjestelmää”, kertoo Wienerbergerin markkinointijohtaja Juha Karilainen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Wienerberger ja Stonel yhteistyöhön julkisivujen korjaamisessa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat