Kokeile kuukausi maksutta

A-Insinöörit kaappasi Juhani Karhun takaisin rakennuttajajohtajaksi

A-Insinöörit on palkannut Juhani Karhun rakennuttajajohtajaksi 1.4.2014 alkaen. Karhu on alalla tunnettu ja ansioitunut osaaja, joka on etenkin suurien ja vaativien hankkeiden johtamiseen ja rakennuttamiseen erikoistunut asiantuntija. 

A-Insinöörit on palkannut Juhani Karhun rakennuttajajohtajaksi 1.4.2014 alkaen. Karhu on alalla tunnettu ja ansioitunut osaaja, joka on etenkin suurien ja vaativien hankkeiden johtamiseen ja rakennuttamiseen erikoistunut asiantuntija. 

Karhu siirtyy A-Insinööreille Senaatti-kiinteistöistä, jossa hän on kaksi vuotta toiminut rakennuttamisjohtajana. Sitä ennen Karhu toimi yhdeksän vuotta A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:n Etelä-Suomen aluejohtajana ja aiemmin rakennusliikkeissä erilaisissa johtotehtävissä suunnittelujohtajana, projektipäällikkönä ja työpäällikkönä.

”Karhusta saamme rakennuttamisen toimialalle johtajan, joka on arvostettu rakennuttamisen ammattilainen. Hänen nimityksensä tukee strategiaamme vahvistaessamme toimintaamme pääkaupunkiseudulla. Hänellä on yli 30 vuoden monipuolinen kokemus suunnittelusta, rakentamisesta, rakennuttamisesta ja kiinteistönomistuksen tehtävistä. Karhun johdolla Senaatti on kehittänyt mm. kärkihankemallin ja kärkihankeallianssin suurien ja vaativien rakennushankkeiden toteuttamiseen. Karhulla on ollut merkittävä panos myös uusien tehtäväluetteloiden laadintatyöryhmissä”, kertoo A-Insinöörien toimitusjohtajana vuoden vaihteessa aloittanut Jyrki Keinänen.   

”Haasteellisten tehtävien lisäksi lisämielenkiintoa siirtymiseen suomalaisen, yksityisen ja kasvavan rakentamisen konsulttitoimiston palvelukseen antaa mahdollisuus yhtiön osakkuuteen”, Juhani Karhu sanoo.

Tavoitteena on, että Karhu ottaa vastatakseen toimialajohtajan tehtävät vuoden 2015 alussa.

Tätä artikkelia on kommentoitu 5 kertaa

5 vastausta artikkeliin “A-Insinöörit kaappasi Juhani Karhun takaisin rakennuttajajohtajaksi”

  1. Olipa yllätys ja A-insinööreille lottovoitto.

    1. Omistajana on aina mukavampi olla kuin virkamiehenä. Siinä varmaan keskeisin syy lähtöön. Ainakin Rakennuttajapäivässä tammikuussa Karhu puhkui vielä intoa esitellessään uutta allianssimallia. Fiksuna miehenä hän tulevaa tilannetta ikään kuin ennakoiden totesi, että vaikka Senaatti vahvistikin rakennuttamistaan niin rakennuttajakonsultteja se tulee käyttämään entistä enemmän.

  2. Tuplaonnittelut Jussiille – pääsi takaisin ja pääsi pois.

  3. – En tunne miestä sano Antti Kekkosta… Hieman sisäkummilta vaikuttaa. Mutta onnittelut kuitenkin, kaikille asianomaisille. Hyviä kundeja tarvitaan, niin riittää meille kepoisemmillekin näkkäriä.

    1. Glamouria on helppo kasvattaa esim. ”Musiikkitalo”,- projektissa, jossa tilaajapuolen osaaminen on vanhan Rakennushallituksen tasoa. Siellä ei paljon vaadittu.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat