Keskinäisen vakuutusyhtiö Eläke-Fennian kiinteistösijoitukset ylsivät todella kovaan tuottoon vuonna 2013. Tuottoa kertyi 14,9 prosenttia. Suorien kiinteistösijoitusten tuotto oli peräti 16,2 prosenttia ja kiinteistösijoitusrahastojen sekä yhteissijoitusten tuotto 9,0 prosenttia.

Eläke-Fennian kiinteistösijoitukset tuottivat roimasti

Keskinäisen vakuutusyhtiö Eläke-Fennian kiinteistösijoitukset ylsivät todella kovaan tuottoon vuonna 2013. Tuottoa kertyi 14,9 prosenttia. Suorien kiinteistösijoitusten tuotto oli peräti 16,2 prosenttia ja kiinteistösijoitusrahastojen sekä yhteissijoitusten tuotto 9,0 prosenttia.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Pieni osa kiinteistösijoitusten tuottojen kovasta noususta selittyy sillä, että ulkopuolinen arvioitsija arvioi kiinteistösijoitukset vuoden 2014 alussa tapahtuneen Eläke-Fennian ja LähiTapiola Eläkeyhtiön yhdistymisen vuoksi.

Eläke-Fennian kiinteistösijoitusten markkina-arvo oli vuoden 2013 lopussa yhteensä 1 342,0 miljoonaa euroa. Suorien kiinteistösijoitusten markkina-arvo oli 1 124,8 miljoonaa euroa ja kiinteistösijoitusrahastojen ja yhteissijoitusten markkina-arvo 217,1 miljoonaa euroa. Kiinteistösijoitusten osuus Eläke-Fennian kaikkien sijoitusten arvosta kasvoi 16,5 prosenttiin vuotta aiemmasta 15,3 prosentista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Eläke-Fennian kiinteistösijoitukset tuottivat roimasti”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi