LähiTapiola Asuntorahasto Prime Ky on ostanut Pohjola Rakennus Oy Uusimaalta Asunto Oy Vantaan Topaasin koko osakekannan. Kaupan arvo on yli 15 miljoonaa euroa. Pohjola Rakennus toteuttaa kohteen rahastolle vuokra-asunnoiksi. Rakennustyöt aloitetaan huhtikuun alussa, ja ne valmistuvat kesällä 2015.

Pohjola Rakennus rakentaa LähiTapiolan rahastolle vuokra-asuntoja Vantaalle

LähiTapiola Asuntorahasto Prime Ky on ostanut Pohjola Rakennus Oy Uusimaalta Asunto Oy Vantaan Topaasin koko osakekannan. Kaupan arvo on yli 15 miljoonaa euroa. Pohjola Rakennus toteuttaa kohteen rahastolle vuokra-asunnoiksi. Rakennustyöt aloitetaan huhtikuun alussa, ja ne valmistuvat kesällä 2015.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Kivistön uudelle asuinalueelle nousevaan Topaasiin tulee 88 asuntoa. Kahteen rakennukseen tulee yhteensä noin 4 400 huoneistoneliömetriä. Asuntojen pysäköintipaikat järjestetään alueelliseen pysäköintiyhtiöön.

”Hanke vahvistaa toimintamme käynnistämistä pääkaupunkiseudulla. Sopimus on myös erinomainen yhteistyön avaus valtakunnallisesti merkittävän asuntosijoittajan kanssa”, Pohjola Rakennus Oy Uusimaan toimitusjohtaja Kim Bono toteaa.

”LähiTapiolan tavoitteena on toteuttaa asuntoja paikoille, joissa julkiset kulkuvälineet ovat erinomaisia”, LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon kiinteistörahastojohtaja Kim Särs kertoo.

Pohjola Rakennuksella on vielä samassa korttelissa yksi tontti omaperusteiselle  omistusasuntotuotannolle. Sen rakentaminen alkaa suunnitelmien mukaan ensi kesän aikana.

Pohjola Rakennus Oy Uusimaa on Pirkanmaalla toimivan perheyhtiön Pohjola Rakennus Oy Sisä-Suomen tytäryhtiö. Pohjola Rakennus Oy Uusimaan vuoden 2014 liikevaihdon arvioidaan olevan 25 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pohjola Rakennus rakentaa LähiTapiolan rahastolle vuokra-asuntoja Vantaalle”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi