Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusluvat edelleen kasvussa Uudellamaalla

Uusimaa ja pääkaupunkiseutu olivat voimakkaimpia kasvajia rakennuslupien määrissä tammikuussa, mutta koko maassa kasvu oli nollassa. Myös joulukuussa lupamäärän kasvu oli voimakasta pääkaupunkiseudulla.

Uusimaa ja pääkaupunkiseutu olivat voimakkaimpia kasvajia rakennuslupien määrissä tammikuussa, mutta koko maassa kasvu oli nollassa. Myös joulukuussa lupamäärän kasvu oli voimakasta pääkaupunkiseudulla.
Kuuntele juttu

image

Tammikuussa myönnettiin rakennuslupia 0,3 prosenttia vähemmän kuin vuotta aiemmin. Asuinrakennuksille myönnettyjen rakennuslupien kuutiomäärä väheni 3,8 prosenttia. Muulle kuin asuinrakentamiselle myönnettyjen lupakuutioiden määrä lisääntyi 1,2 prosenttia vuoden 2004 tammikuusta.

Uusimaa ja pääkaupunkiseutu olivat voimakkaimpia kasvajia rakennuslupien määrissä. Uudellamaalla kasvu oli peräti 47 prosenttia ja pääkaupunkiseudulla 10,4 prosenttia. Kovia kasvupiikkejä oli myös Etelä-Karjalassa ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Tammikuussa käynnissä olevan rakennustuotannon kiinteähintainen arvo eli volyymi väheni 7,5 prosenttia vuodentakaiseen verrattuna. Asuinrakentamisen volyymi väheni tammikuussa 12,5 prosenttia ja muun kuin asuinrakentamisen volyymi 2,2 prosenttia vuoden takaisesta

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusluvat edelleen kasvussa Uudellamaalla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat