Kokeile kuukausi maksutta

Renor on valittu vuoden rakentajaksi

Lahden Rakentajien Yhdistys ry on valinnut kiinteistökehitys- ja kiinteistösijoitusyhtiö Renor Oy:n vuoden 2014 rakentajaksi. Valinnan perusteena oli yhtiön pitkäjänteinen ja innovatiivinen työ Lahden Askonalueen sekä radanvarren kaupunkikuvan kehittämiseksi.

Lahden Rakentajien Yhdistys ry on valinnut kiinteistökehitys- ja kiinteistösijoitusyhtiö Renor Oy:n vuoden 2014 rakentajaksi. Valinnan perusteena oli yhtiön pitkäjänteinen ja innovatiivinen työ Lahden Askonalueen sekä radanvarren kaupunkikuvan kehittämiseksi.

Renorin pinta-alaltaan suurin kehityskohde on Lahdessa sijaitseva 30 hehtaarin laajuinen Askonalue, jonka sydämen muodostavat Askon ja Upon 1920-luvulla rakennetut entiset tuotantolaitokset. Renor on kehittänyt aluetta jo yli 50 miljoonalla eurolla. Alueella on 250 000 neliömetriä käyttämätöntä rakennusoikeutta ja noin 169 000 neliömetriä vuokrattavaa tilaa.

Lahden lisäksi Renor omistaa ja kehittää historiallisia kiinteistöjä sekä alueita pääkaupunkiseudulla, Porvoossa, Forssassa, Hämeenlinnassa, Porissa ja Tampereella. Yhtiön kiinteistöomaisuuden markkina-arvo on noin 167 miljoonaa euroa. 

Lahden Rakentajien Yhdistys täytti viime vuonna 60 vuotta ja on valinnut vuoden rakentajan vuodesta 2004 alkaen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Renor on valittu vuoden rakentajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat