Kokeile kuukausi maksutta

Peikko toimittaa deltapalkkeja Nordean uuteen toimistoon Kööpenhaminaan

Peikko Groupin tanskalainen tytäryhtiö Peikko Danmark APS on saanut tilauksen, joka käsittää 7,7 kilometriä deltapalkkeja Kööpenhaminaan rakennettavaan Nordea-pankin uuteen toimistorakennukseen. Peikko toimittaa kohteeseen myös PCs-konsoleita ja Petra-ontelolaattakannakkeita. Toimitukset alkavat elokuussa 2014 ja päättyvät maaliskuussa 2015.

Peikko Groupin tanskalainen tytäryhtiö Peikko Danmark APS on saanut tilauksen, joka käsittää 7,7 kilometriä deltapalkkeja Kööpenhaminaan rakennettavaan Nordea-pankin uuteen toimistorakennukseen. Peikko toimittaa kohteeseen myös PCs-konsoleita ja Petra-ontelolaattakannakkeita. Toimitukset alkavat elokuussa 2014 ja päättyvät maaliskuussa 2015.

Nordean uusi toimisto käsittää 40 000 neliömetriä ja se tarjoaa työtilat jopa 2 200 henkilölle. Rakennus valmistuu vuonna 2016. Henning Larsen Architectsista, Signal Architectsista ja SLA Landscape Architectista koostuva tiimin voitti kohteesta järjestetyn arkkitehtikilpailun. Rakennesuunnittelusta vastaa Cowi ja rakentamisesta MT Højgaard.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peikko toimittaa deltapalkkeja Nordean uuteen toimistoon Kööpenhaminaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat