Kokeile kuukausi maksutta

Pöytyän Rakennus urakoi päiväkodin Kaarinaan

Turkulainen perheyritys Pöytyän Rakennus Oy ja Kaarinan kaupunki ovat allekirjoittaneet sopimuksen Littoisten päiväkodin uudisrakennuksen pääurakasta. Kaksikerroksisen rakennuksen pinta-ala on noin 1 500 neliötä, ja urakan arvonlisäveroton urakkasumma noin 3,3 miljoonaa euroa.

Turkulainen perheyritys Pöytyän Rakennus Oy ja Kaarinan kaupunki ovat allekirjoittaneet sopimuksen Littoisten päiväkodin uudisrakennuksen pääurakasta. Kaksikerroksisen rakennuksen pinta-ala on noin 1 500 neliötä, ja urakan arvonlisäveroton urakkasumma noin 3,3 miljoonaa euroa.
Kuuntele juttu

Päiväkodin rakennustyöt ovat jo alkamassa, ja kohde valmistuu kesällä 2015.

Nykyinen päärakennus vuodelta 1897

Littoisten päiväkodin nykyinen päärakennus on pitkälti toistasataa vuotta vanha, sillä se on vuodelta 1897. Littoistenjärven rannassa sijaitseva rakennus toimi alun perin ilmeisesti kesähuvilana. Päiväkotina se on toiminut vuodesta 1943 ja on samalla Kaarinan kaupungin vanhin päiväkoti.

Littoisten päiväkodissa on tällä hetkellä 166 lasta. Henkilöstöä päiväkodissa on 33.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pöytyän Rakennus urakoi päiväkodin Kaarinaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat