Kokeile kuukausi maksutta

Raklin toimitusjohtajaksi Jyrki Laurikainen

Raklin toimitusjohtajaksi on nimitetty syyskuun alusta alkaen diplomi-insinööri Jyrki Laurikainen, (49). Hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kiinteistö- ja rakentamisalalta. Työuransa Laurikainen aloitti Raklissa projektipäällikkönä. Sieltä hän siirtyi sitten Helsingin kaupungille kehittämispäälliköksi.

Laurikainen on työskennellyt reilut kymmenen vuotta kansainvälisissä suuryrityksissä Hewlett-Packardilla ja Wärtsilässä sekä kiinteistöjohtamisen että rakennuttamisen parissa.

”Pidän Raklin vahvuutena sen toiminnan laaja-alaisuutta. Nykyisen kaltaisessa yhteiskunnallisessa murrostilanteessa yhdessä tekemiselle on vahva tilaus, ja tässä voimme jäsenistöämme ja sidosryhmiämme palvella”, Jyrki Laurikainen lupaa ja kertoo odottavansa paluutaan Rakliin innolla. Hän uskoo, että tarve Raklin kaltaiselle yhteistoiminnalliselle ja alaa kokonaisvaltaisesti kehittävälle toimijalle on jatkuvassa kasvussa.

”Monipuolisen osaamisen ja verkoston omaava Jyrki Laurikainen sopii erinomaisesti kiinteistö- ja rakentamisalan merkittävän vaikuttajajärjestön johtoon. Toivotamme hänelle menestystä tehtävään ja odotamme tulevaa yhteistyötä luottavaisina”, sanoo Raklin hallituksen puheenjohtaja Timo Stenius.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Raklin toimitusjohtajaksi Jyrki Laurikainen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat