Kokeile kuukausi maksutta

NCC aloittaa Albergan neljännen vaiheen Espoossa

NCC Property Development käynnistää Alberga Business Parkin neljännen vaiheen rakennustyöt Espoon Leppävaarassa. Rakennustöiden toteuttajana toimii NCC Rakennus. Albergan neljännen vaiheen arvioitu valmistuminen on joulukuussa 2015.

Toimistorakennukseen tulee noin 5 300 neliötä vuokrattavaa toimitilaa.

”Uusien toimistotilojen kehittäminen on ydinosaamistamme, ja olen erittäin iloinen tästä uudesta aloituksesta. Uskomme, että ympäristöystävällisillä ja hyvillä sijainneilla olevilla kohteilla on kysyntää”, NCC Property Developmentin toimitusjohtaja Mika Soini kertoo.

NCC Property Developmentin kehittämä Alberga Business Park sijaitsee Kauppakeskus Sellon, Leppävaaran juna-aseman ja Kehä I:n läheisyydessä. Alberga Business Parkin kolme ensimmäistä vaihetta ovat lähes täyteen vuokrattuja. Aiemmat vaiheet valmistuivat vuosina 2012 ja 2013. Kokonaisuudessaan Alberga Business Park käsittää viisi toimistotaloa.

Alberga Business Parkin D-talo toteutetaan kansainvälisen Breeam-ympäristöluokitusjärjestelmän Very Good –tasolle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC aloittaa Albergan neljännen vaiheen Espoossa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat