Kokeile kuukausi maksutta

NCC rakentaa 48 miljoonalla eurolla tiloja Tampereen yliopistolle

NCC on saanut Suomen Yliopistokiinteistöiltä urakan toteuttaa Tampereen yliopiston käyttöön 25 400 neliön laajuisen rakennuksen. Rakennukseen tulee lääketieteen tutkimus- ja opetuslaboratorioita sekä hallinnollisia tiloja. Urakan arvo on noin 48 miljoonaa euroa.

NCC on saanut Suomen Yliopistokiinteistöiltä urakan toteuttaa Tampereen yliopiston käyttöön 25 400 neliön laajuisen rakennuksen. Rakennukseen tulee lääketieteen tutkimus- ja opetuslaboratorioita sekä hallinnollisia tiloja. Urakan arvo on noin 48 miljoonaa euroa.

NCC aloittaa rakennustyöt välittömästi, ja kohteen on tarkoitus valmistua toukokuussa 2016.

NCC on rakentanut jo aiemmin Tampereen yliopistolle samalla alueella. Uusi rakennus yhdistetään toimistorakennukseen, jonka NCC sai valmiiksi vuonna 2009.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC rakentaa 48 miljoonalla eurolla tiloja Tampereen yliopistolle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat