NCC rakentaa Eteralle senioriasuntoja Helsingin Kamppiin

Eläkevakuutusyhtiö Etera rakennuttaa seniorivuokra-asuntoja Helsingin Kamppiin. Pohjoiselle Rautatiekadulle nousevan talon kokonaisurakoinnista vastaa NCC Rakennus Oy. Kohteen pääsuunnittelija on Kirsti Sivén ja Asko Takala Arkkitehdit Oy. Rakennustyöt ovat jo alkaneet, ja talo valmistuu alkuvuodesta 2016.

Asunto-osakeyhtiö Helsingin Pohjoinen Rautatiekatu 30 sijoittuu Marian sairaalaa vastapäätä, kevyen liikenteen väylä Baanan ja Pohjoisen Rautatiekadun väliin. Kohde on vapaarahoitteinen, senioreille tarkoitettu vuokratalo, johon tulee lähes sata asuntoa. Katutasoon tulee lisäksi liiketilaa.

”Senioriasuntoja on harvoin mahdollista rakentaa uudiskohteeseen näin keskustaan. Uskomme, että erinomaisella paikalla, aivan ydinkeskustan palvelujen äärellä oleville asunnoille on kysyntää”, Eteran kiinteistöjohtaja Timo Sotavalta sanoo.

Etera on yksi Suomen suurimmista kiinteistösijoittajista 950 miljoonan euron kiinteistösijoituksillaan. Valtaosa Eteran kiinteistösijoituksista on suoria sijoituksia suomalaisiin kiinteistöihin.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “NCC rakentaa Eteralle senioriasuntoja Helsingin Kamppiin”

  1. Mihinköhän se värien käyttö on kadonnut arkkitehtuurissa? Aika kuolleelta näyttää tuollainen pelkistetty valkoinen seinä tuossa kohtaa, kun tausta on kuin ruskametsä.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat