Kokeile kuukausi maksutta

Sato osti 74 uutta vuokra-asuntoa Pietarista

Sato on ostanut NCC:ltä 74 rakenteille lähtevää vuokra-asuntoa Pietarista, Petrogradskajan saarelta. ”Skandi Klubb”-korttelissa sijaitsevat business-luokan asunnot valmistuvat vuokraukseen arviolta vuoden 2016 loppupuolella. Kaupan arvo on noin 16,7 miljoonaa euroa.

Sato on ostanut NCC:ltä 74 rakenteille lähtevää vuokra-asuntoa Pietarista, Petrogradskajan saarelta. ”Skandi Klubb”-korttelissa sijaitsevat business-luokan asunnot valmistuvat vuokraukseen arviolta vuoden 2016 loppupuolella. Kaupan arvo on noin 16,7 miljoonaa euroa.
Kuuntele juttu

Satolla on Pietarissa jo 237 valmista asuntoa ja nyt tehdyn kaupan jälkeen rakenteilla yhteensä 293 asuntoa.
”Pietarin asuntomarkkinat vastaavat volyymiltaan koko Suomen asuntomarkkinoita ja strategiansa mukaisesti SATO toteuttaa kasvuaan investoimalla vuokra-asuntoihin Suomen lisäksi Pietarissa”, sanoo Saton liiketoimintajohtaja Tuula Entelä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sato osti 74 uutta vuokra-asuntoa Pietarista”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat