SSAB jatkoi Rautaruukin ostotarjousta heinäkuuhun

SSAB on ilmoittanut jatkavansa edelleen Rautaruukin osakkeenomistajille tekemänsä osakevaihtotarjouksen tarjousaikaa. Jatkettu tarjousaika päättyy 22.7.2014 kello 16.00. Euroopan komissio käsittelee parhaillaan kauppaa. SSAB:n mukaan tarjousajan pidentäminen johtuu päätöksen odotetusta ajankohdasta.

SSAB on ilmoittanut jatkavansa edelleen Rautaruukin osakkeenomistajille tekemänsä osakevaihtotarjouksen tarjousaikaa. Jatkettu tarjousaika päättyy 22.7.2014 kello 16.00. Euroopan komissio käsittelee parhaillaan kauppaa. SSAB:n mukaan tarjousajan pidentäminen johtuu päätöksen odotetusta ajankohdasta.

Osakevaihtotarjouksen ehtojen mukaisesti SSAB voi milloin tahansa jatkaa tarjousaikaa. SSAB voi myös keskeyttää jatketun tarjousajan.

Rautaruukin osakkeenomistajille tehdyn osakevaihtotarjouksen tarjousaika alkoi 14.4.2014. Alun perin sen ilmoitettiin päättyvän 12.5., mutta SSAB jatkoikin tarjousaikaa 27.6. asti.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SSAB jatkoi Rautaruukin ostotarjousta heinäkuuhun”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat