Kokeile kuukausi maksutta

Huura Oy siirtyy Wise Group Finland Oy:n omistukseen

Wise Group Finland Oy ostaa tamperelaisen Huura Oy:n koko osakekannan.

Wise Group Finland Oy ostaa tamperelaisen Huura Oy:n koko osakekannan.

Huura vahvistaa Wise Group:n korjausrakentamisen osaamista entisestään ja laajentaa sen palvelutarjontaa merkittävälle markkina-alueelle. Yrityskaupan jälkeen Wise Group työllistää yli 100 korjausrakentamiseen erikoistunutta asiantuntijaa.

Wise Group Finland Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluita uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa, Venäjällä ja Baltian maissa. Wise Group kuuluu talonrakennussektorin seitsemän suurimman asiantuntijapalveluita tarjoavan yrityksen joukkoon Suomessa. Sen pro forma -liikevaihto vuonna 2014 on noin 26 miljoonaa euroa.

Yritys työllistää yli 270 suunnittelun ja rakennuttamisen ammattilaista Espoossa, Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Kotkassa, Kouvolassa, Mikkelissä, Savonlinnassa sekä Pietarissa. Yrityksen omistavat Helmet Business Mentors Oy:n ja Consilium Corporate Finance Oy:n keräämä kotimainen sijoittajaryhmä sekä toimiva johto, jonka omistusosuus yrityksestä on 32,7 prosenttia.

Huura Oy on erikoistunut asuin- ja toimitilarakennusten sekä siltojen korjausrakentamisen suunnittelu- ja konsultointipalveluihin. Se tekee korjaushankkeiden suunnittelua, rakennuttamista ja valvontaa sekä kuntotutkimuksia ja tarkastuksia. Yritys on perustettu vuonna 1979 ja se työllistää viisitoista korjausrakentamisen asiantuntijaa.

Myyjät Jouni Huura, Leena Huura ja Timo Raiski jatkavat nykyisissä tehtävissään ja tulevat kaupan myötä Wise Groupin osakkaiksi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Huura Oy siirtyy Wise Group Finland Oy:n omistukseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat