Kokeile kuukausi maksutta

Sato osti vuokra-asuntoja Helsingin Taka-Töölöstä

Asuntosijoitusyhtiö Sato on 28. elokuuta ostanut 11 vuokra-asuntoa 1930-luvun kerrostalosta Helsingin Taka-Töölössä. Savilankadulla sijaitsevien asuntojen keskipinta-ala on noin 31 neliötä. Asuntojen kauppahinta oli noin 1,9 miljoonaa euroa.

Asuntosijoitusyhtiö Sato on 28. elokuuta ostanut 11 vuokra-asuntoa 1930-luvun kerrostalosta Helsingin Taka-Töölössä. Savilankadulla sijaitsevien asuntojen keskipinta-ala on noin 31 neliötä. Asuntojen kauppahinta oli noin 1,9 miljoonaa euroa.
Kuuntele juttu

”Pääkaupunkiseudulla pienten vuokra-asuntojen kysyntä ylittää selvästi niiden tarjonnan, ja siksi Sato kasvattaa niiden osuutta asuntokannassaan. Töölö on asuinalueena niin nuorten kuin varttuneempienkin suosiossa”, yksikön johtaja Antti Aarnio Satosta sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sato osti vuokra-asuntoja Helsingin Taka-Töölöstä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat