YIT sopi 80 miljoonan euron jälleenrahoituksesta

YIT on sopinut yhteensä 80 miljoonan euron jälleenrahoituksesta maturiteettirakenteensa parantamiseksi. Lainat koostuvat 50 miljoonan euron eläkelainasta, joka erääntyy elokuussa 2019 ja 30 miljoonan euron pankkilainasta, joka erääntyy elokuussa 2017. Nyt sovittujen lainojen keskikorko on YIT:n kesäkuun 2014 lopun velkasalkun keskikorkoa alhaisempi.

YIT on sopinut yhteensä 80 miljoonan euron jälleenrahoituksesta maturiteettirakenteensa parantamiseksi. Lainat koostuvat 50 miljoonan euron eläkelainasta, joka erääntyy elokuussa 2019 ja 30 miljoonan euron pankkilainasta, joka erääntyy elokuussa 2017. Nyt sovittujen lainojen keskikorko on YIT:n kesäkuun 2014 lopun velkasalkun keskikorkoa alhaisempi.

YIT:n korollinen nettovelka oli kesäkuun 2014 lopussa 860 miljoonaa euroa, ja pitkäaikaisista lainoista erääntyy vuoden 2014 toisella vuosipuoliskolla yhteensä 66 miljoonaa euroa. Jälleenrahoituksen rinnalla yhtiön tärkeänä tavoitteena on alentaa velkaantuneisuutta ja korollisen nettovelan määrää operatiivisin toimin muun muassa käynnissä olevan pääoman vapauttamisohjelman kautta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT sopi 80 miljoonan euron jälleenrahoituksesta”

Vastaa