Kokeile kuukausi maksutta

Peikko Group sai ison Deltapalkkitilauksen Kanadassa

Peikko Groupin kanadalainen tytäryhtiö Peikko Canada Inc. on saanut ison tilauksen Kanadassa. Se käsittää 1,9 kilometriä Deltapalkkeja sekä PCs-konsoleita, jotka toimitetaan Winnipegissä sijaitsevaan Glasshouse-asuinrakennusprojektiin. Toimitukset käynnistyvät joulukuussa 2014 ja jatkuvat syksyyn 2015 saakka. Rakennus valmistuu vuonna 2016.

Peikko Groupin kanadalainen tytäryhtiö Peikko Canada Inc. on saanut ison tilauksen Kanadassa. Se käsittää 1,9 kilometriä Deltapalkkeja sekä PCs-konsoleita, jotka toimitetaan Winnipegissä sijaitsevaan Glasshouse-asuinrakennusprojektiin. Toimitukset käynnistyvät joulukuussa 2014 ja jatkuvat syksyyn 2015 saakka. Rakennus valmistuu vuonna 2016.

Winnipegin keskustassa sijaitseva Glasshouse on 21-kerroksinen 54 000 neliötä käsittävä rakennus. Hankekehittäjänä toimivat Longboat ja Urban Capital. Kohteen rakennesuunnittelusta vastaa Crosier Kilgour & Partners ja rakentamisesta Bockstael.

Glasshousesta tulee Peikko Groupin mukaan korkein teräsrunkoinen rakennus, jossa Deltapalkkeja on käytetty.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peikko Group sai ison Deltapalkkitilauksen Kanadassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat