Kokeile kuukausi maksutta

Aro Systems saanut 300 asunnon putkiremontit Helsingistä

Aro Systems Oy toteuttaa linjasaneeraukset kuuteen Helsingissä sijaitsevaan taloyhtiöön. Noin 300 asuntoa käsittävien urakoiden arvo on yhteensä noin 8 miljoonaa euroa. Tilaukset muodostavat puolet Aro Systemsin pääkaupunkiseudun korjausliiketoiminnan vuosiliikevaihdosta. Osa urakoista on jo käynnistynyt, ja loput käynnistyvät loppuvuodesta. Hankkeet valmistuvat kesällä tai loppuvuodesta 2015.

Linjasaneerauskohteet ovat As Oy Rekolinna, As Oy Eerikinkatu 23 ja As Oy Fredrikinkatu 79 Kampissa, As Oy Kuikka Hernesaaressa sekä As Oy Lauttasaarentalo ja Kiinteistö Oy Melkonpuisto Lauttasaaressa.

Kaikissa taloyhtiöissä putket remontoidaan niin sanotulla perinteisellä menetelmällä, sillä etenkin vanhemmissa taloyhtiöissä on tarvetta uudistaa kylpyhuoneiden pintoja. Tämä tarkoittaa, että kiinteistöissä uusitaan käyttövesi-, lämmitysvesi- ja viemäriputkien lisäksi märkätilojen vesieristykset, laatoitukset ja vesikalusteet sekä kellareissa runkojohdot.

Aro Systemsin mukaan linjasaneerausten kysyntä kasvaa tasaisesti vielä seuraavat kymmenen vuotta.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Aro Systems saanut 300 asunnon putkiremontit Helsingistä”

  1. Rakennuslehti voisi selvittää, miten arosystemsin muut putkiremontit ovat menneet. Rekolinnassa tehtiin sutta ja sekundaa ja nyt ollaan raastuvassa. Osaavatko tilaajat tilata yhtään mitään vai onko rakennusliike niin surkea

  2. Varmasti osasivat taloyhtiötä viedä, taloyhtiön ainut pelastus olisi motivoitunut AA, mutta sekin voisi HELPOSTI taloyhtiötä viedä.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat